Over ons

Waarom Lambrecht Verzekeringen ?

60 jaar ervaring in de verzekeringswereld​

Zowel in schadebehandeling als in de regelmatige check-up van uw verzekeringsdossier hebben wij door de jaren al veel ervaring opgebouwd om u te kunnen garanderen van een kwaliteitsvolle behandeling van uw lopende zaken.

Het is onze overtuiging u op een persoonlijke doch professionele manier te begeleiden naar een optimaal uitgebalanceerde verzekeringsportefeuille van uw onderneming of privé-leven.

Steeds een objectieve keuze uit meer dan 20 verschillende maatschappijen

Het is ons doel om steeds een professioneel en onafhankelijk advies te geven. Wij werken onze analyse van uw situatie uit op de gegevens dat u ons voorafgaandelijk meedeelt.

U erkent dat deze gegevens overeenstemmen met de analyse van uw verlangens en behoeften en dat u gewezen werd op de draagwijdte en beperkingen van het verzekeringsproduct dat u hebt gekozen.

Gediplomeerd en erkend makelaar

Door constante bijscholing streven wij ernaar om naast onze door de jaren vergaarde kennis up to date te blijven door altijd mee te zijn met de laatste trends en veranderingen die zich in de verzekeringswereld voordoen. Zo kunnen wij u ten alle tijde met accurate & onafhankelijke informatie te woord staan.

Ons verzekeringskantoor is tevens erkend door de FSMA en voldoet volledig aan de wettelijk voorziene reglementeringen.

Altijd te bereiken bij dringende schadegevallen

U hoeft zich geen zorgen te maken indien er zich een schadegeval voordoet, wij staan altijd paraat om u te woord te staan in moeilijke omstandigheden. Indien dat noodzakelijk zou zijn komen wij zelfs ter plaatse.

Uw dossier wordt altijd zorgvuldig, snel en correct behandeld zodat u zelf niets meer hoeft te doen.

Historiek

Oorspronkelijk stapte Lambrecht Louis als eerste in de verzekeringswereld. In bijberoep regelde hij alle zaken terwijl hij in Wieze in de Chocoladefabriek Callebaut ook voltijds werkte. Op deze manier was de aanzet gegeven. Luc Lambrecht, de zoon van Louis studeerde in 1983 af aan de Hoge School Gent als Graduaat verzekeringsmakelaar. Als kersverse papa van drie zonen met een diploma verzekeringen op zak ging hij aan de slag bij verschillende toonaangevende verzekeringskantoren uit de regio. Elke uitdaging en elke klant heeft hem geprikkeld om nog sterker te worden in zijn vak.

Na bijna 20 jaar lang trouw te zijn aan de werkgever besluit Luc Lambrecht de grote stap te zetten en begon een eigen splinternieuw kantoor. Het harde werken vertaalt zich nu in een fantastische onderneming dat trots de naam LAMBRECHT VERZEKERINGEN draagt. Hard werken loont altijd, de resultaten spreken voor zich. Het klantenbestand van Lambrecht Verzekeringen groeit dagelijks, de service is van uitstekende kwaliteit en het kantoor draait op volle toeren. Luc  werkte hard aan zijn inzicht en kennis van verzekeringen om u op de best mogelijke manier bij te staan. Persoonlijkheid en professionaliteit zijn de fundamenten van dit kantoor geworden.

Mooie dingen komen natuurlijk niet zomaar en niet alleen. Zijn jongste zoon, Arno Lambrecht, stapte in 2012 aan zijn vaders zijde mee in de verzekeringswereld. Het kantoor werkt elke dag hard om een uitstekende service met een focus op lange termijn te garanderen. Een service, die u verdient.